dilluns, 26 de gener del 2015

FORMACIÓ D'HIVERN PCEE 2015

JA ESTEM PREPARANT LA FORMACIÓ D'HIVERN D'ENGUANY.

La formació d’hivern d’aquest any estarà dedicada al concepte de Combinada Nòrdica a l’Escola.

L’objectiu principal serà conèixer i explorar algunes de  les possibilitats que ens ofereix una estació d’esquí alpí, en  aquest cas LA MASELLA, per a poder desenvolupar activitats físiques a la neu i aplicables a l’escola.

Fem un pas endavant en aquesta formació i volem aprofitar tots els coneixements que s’han anat adquirint en els darrers anys, en els esports d'hivern, per tal de combinar diferents disciplines i anar a la recerca de noves possibilitats educatives.

No buscarem doncs el perfeccionament o desenvolupament de les diferents habilitats tècniques, bàsiques o avançades d’aquests esports, sinó que el nostre interès estarà centrat en  generar activitats i desenvolupar les capacitats dels nostres alumnes a partir de les experiències viscudes durant els dos dies de formació.

Aquesta formació està oberta a tothom, sigui quin sigui el nivell d’esquí de cada participant, tot i que els que siguin més experimentats podran gaudir més a fons de les activitats proposades.

També serà una bona oportunitat  per iniciar-se el l’esport de l’esquí,  ja que hi haurà la possibilitat de fer un petit curs d’iniciació i alhora participar en les diferents activitats, formant part d’un equip de treball.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada